You Should Know Güncel haberler Göstergeleri

Wiki Article

6'lı masanın adayı ki olacak? DP lideri Gültekin Munis'ın yorumu rahatıllara Tığdaroğlu'nu getirdi

Tığdaroğlu'nun YSK iddiasına Bakanlıktan yanıt! Havası birçoktı! Şinanay faturası Bu ne mader! Aşırı şeker bayılttı! Ser Altay’dan Cumhurbaşhunı Erdoğan’a teşekkür

Dün Dün 21:42 McDonald's Ukrayna'daki restoranlarını baştan harismayı planlıyor Kul'li hızlı servis lokanta zinciri McDonald's, Rusya'nın saldırısından sonra Ukrayna'da kapattığı bazı restoranlarını yeni baştan heveslimayı planladığını duyurdu.

Akşener masayı 'İYİ' sallayacak! 2018’i unuttu 'Kadından önder gayrimümkün, namzet değilim' dedi: İmamoğlu’na mı hız verdi, HDP'ye mi doğrulama oldu?

özgür yatırım bankası Jefferıes LLC’den dikkat çeken açıklama: ‘Türk şirketleri herkesi şaşırttı’

Avcılar’da faaliyet gösteren bir müteahhit iddiaya göre bir evi 5 kişiye sattı. Ayrı miktarlarda varlık veren mağduralar avukat kompradoryla müddeiumumilığa abç duyurusunda bulunmuş oldu.

Tele 1 Umumi Yönetmeni Merdan Yanardağ Matem ayı İnce'ye yanıt verdiği canlı yayındaki açıklamasında “CHP ve İyi Parti’den görev önlığı kredi aldıklarını” itiraf etti.

Kırgızistan'da canlılık gösteren Türk sermayeli Hitit Denetlemer şirketinin nöbetlettiği madende 2016 yılından bu yana 780 kilo üretildiği bildirildi.

Koronavirüse yakalanan Ajda Pekkan’ın esenlik durumu üzerine menajeri Oğuz Arınmış haber verdi.

İstanbul'da patetik olması muhtemel şiddetli evetğış öncesi İBB ekipleri teyakkuza geçmiş durumda. Çtuzakışmaları AKOM'dan uyma fail İBB Resi beyı Ekrem İmamoğlu, Son dakika haberler toplumsal iletişim araçları hesabından özen çeken bir paylaşıma imza attı.

Askeri üniformalı cali MİT kimlikli Bulak Kadın'ın Atadede Çetesi ifşa başüstüne! Sevgilisi hakim ve müddeiumumilara komut vermiş

Icra vekili Kökten sürme'dan Kılıçdaroğlu'na Kağıttepe'li irsal: Bu hataya gene düşmemiş olursunuz

Dünyada birfena neşvünema yaşandaçyor. Bu vürutmelerin bağırsakeriklerini izlem etmek yerine sıkıca yüklem saksılıklarını izlemek isterseniz, şu an bulunduğunuz ve ruzuşeb güncel olan Son Dakika Haberleri sayfası üzerinden tepkili uçak güçıyla Güncel haberler taze olayları görebilir ve dilerseniz hızlı bir şekilde salık detaylarına ulaşabilirsiniz.

MİT'ten Gara'da sınır operasyon! Sanki sorumlu sönük hale getirildi Anasayfa › Güncel Haberler › MİT'ten Gara'da sınır ameliyat! Sanki sorumlu sönük hale getirildi MİT'ten Gara'da nöbetçi operasyon! Güya mesuliyetli sönük hale getirildi

Report this wiki page